Moderno poslovanje na zahtjevnom tržištu

Poslovni darovi


Poslovan je čovjek danas kao nikada ranije izložen brojnim izazovima. Tu je najprije tržište koje postaje sve zahtjevnije jer traži kvalitetnu robu i brzu distribuciju. Brz razvoj tehnologije također vrši stalan pritisak na poduzetnika i usko je povezan s tržištem. Dizajn se sve više nameće kao jedan od glavnih pokretača trgovine i usluga, kupci u tom smislu dokazuju da roba mora imati i formu i sadržaj. Kad se tome pridoda i područje marketinga, ali i samog imidža menadžera koji svojim modernim stavom i držanjem mora ulijevati povjerenje klijentima – onda je jasno da je poduzetnik u stalnoj borbi s vremenom. A vrijeme svakog dana donosi nova iznenađenja na poslovnom tržištu.

Tiskara Logotip kroz svojih je 25 godina uvijek nastojala biti dijelom modernog vremena. Sustavno su se pratile promjene na tržištu koje su pred ovu tiskaru stalno postavljale nove zadatke – bilo da se radilo o ulaganju u računalnu i tiskarsku tehnologiju, bilo da je riječ o ulaganju u ljude, bilo da se radilo o prihvaćanju sve težih zahtjeva kupaca.

O tome svakako govore i rezultati, a kako se ne bismo previše zamarali brojkama, ističem tek da se u svojoj kratkoj povijesti nekad mala tiskara za nekoliko puta povećala, da je broj zaposlenih u stalnome u rastu, te da su ti naši radnici iznijeli brojne projekte - od raznih uredskih materijala do tiskovina, knjiga i monografija. Naprosto, u tržišnoj bitci koja mnoge pojede, Logotip je pronašao svoje mjesto i svoje klijente. Ipak, kako čovjek ne bi i sam postao roba koja se samo troši, mora pronaći dovoljno vremena da sa svojim najbližima, među koje svakako spadaju i poslovni partneri, podijeli i koji trenutak pažnje. A ono se najbolje ogleda kroz poštovanje iskazano darovima.

Provjerite što nudimo

TISAK I USLUGE

Dobrodošli na stranice Logotip d.o.o. Široki Brijeg
Primarni posao poduzeća je grafička djelatnost, a izdvajamo sljedeće usluge:

Za najzahtjevnije narudžbe

Offset tisak iz arka

Suvremeno opremljena offset proizvodna linija tiskare Logotip osigurava vrhunsku kvalitetu...

Saznaj više
Višebojni stroj Gallus T-250

Offset tisak iz role

Etikete su namijenjene da krajnjem potrošaču prezentiraju proizvod sa što više informacija...

Saznaj više
Papir, PVC, OPP

Flexo tisak iz role

Izrada etiketa u roli i flexo tisak na različite materijale...

Saznaj više
Dobar dizajn prodaje proizvod

Grafička priprema i dizajn

Odjel grafičke pripreme opremljen je najsuvremenijim računalima i programima...

Saznaj više
Opremljeni suvremenim strojevima

Grafička dorada

Posjedujemo mnoge strojeve koji utječu na poboljšanje kvalitete završnog proizvoda...

Saznaj više
Sitotisak u najboljoj kvaliteti

Sitotisak

Raspolažemo sa strojem za sito tisak te rotacijskim sito strojem za višebojni tisak...

Saznaj više
我以前是那样的,后来才注意到产后丰胸。我先天性发育不太好,因为胸部只有小b杯,所以结婚的时候特别是美女喜欢穿那种瘦小的内衣丰胸产品。时间久了,胸口不大,反而变小了,结婚生下宝宝,喂了一年左右。断奶后,胸部过于收缩,原本没什么胸部的是a杯而不满丰胸。因为胸痛频繁到医院检查,有轻微乳腺增生,医生说我长期穿着内衣也有很大影响丰胸食物,提醒姐妹们注意,不要挤压胸部。